Αγαπητοί μας πελάτες,

Θεωρούμε υποχρέωση μας να σας ενημερώσουμε για την αλλαγή στην οποία προχώρησε η Google και ειδικότερα στην χρήση Google Chrome για την πλοήγηση σε ιστοσελίδες.

Έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση λόγω της παραπληροφόρησης ότι δήθεν ο Google Chrome δεν θα εμφανίζει τα websites που δεν έχουν https. Δεν είναι αληθές. Πρόκειται απλώς να προσθέσει το κείμενο «not secure» μετά το θαυμαστικό που χρησιμοποιούσε στις προηγούμενες εκδόσεις του για να διαχωρίζει τις http από τις https ιστοσελίδες.

Ήδη από αυτή την στιγμή που διαβάζετε αυτή την ενημέρωση, o Google Chrome θα αρχίζει να προσθέτει το λεκτικό αυτό στις ιστοσελίδες που δεν χρησιμοποιούν κάποιο SSL για την κρυπτογράφηση τους, δηλαδή όσες σελίδες δεν είναι https.

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τις δύο πρωτοπόρες εταιρίες του χώρου Plesk® και Comodo-SSL™ μας δικαιώνει, καθώς για άλλη μια φορά είναι μπροστά στις εξελίξεις. Έτσι, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ* SSL για 3 μήνες σε όλους ανεξαρτήτως τους πελάτες μας που έχουν Linux Shared Hosting στην εταιρία μας καθώς και σε κάθε Virtual Server με Plesk® panel.

Αν το,  SSL θα εγκατασταθεί από το δικό μας τεχνικό τμήμα και η συνδρομή του θα ανανεώνεται αυτόματα από εμάς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εσείς για αυτό. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι θα καλύψει όλα τα addon ή parked domains που έχετε και μέχρι 200 subdomains ανά domain name. Με τον τρόπο αυτό, το  SSL θα μετατρέψει τις ιστοσελίδες σας και των πελατών σας σε https και δεν θα εμφανίζονται πλέον ως not-secure στους browsers των επισκεπτών σας.

Αφού καλύπτει το 99,7% των browsers είστε σίγουροι ότι η σελίδα σας θα εμφανίζεται ΑΣΦΑΛΗΣ στους επισκέπτες της και θα το δείχνει και το χαρακτηριστικό.

* Δωρεάν για 3 μήνες με κόστος εγκατάστασης, αν η διαδικασία γίνει από εμάς, 12,00€ + ΦΠΑ 24% εφάπαξ

Wednesday, January 25, 2017

« Πίσω